Over GCS

Ontdek wie we zijn: onze sterke punten, onze waarden, onze ontwikkeling en onze mensen, en verken onze certificeringen.

Wie zijn wij?

De geschiedenis van GCS en onze voortdurende inzet om onze expertise te verbreden om complete, op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Sterke punten en waarden

Onze fundamenten liggen in ons absolute streven naar uitmuntendheid, onze voortdurende zoektocht naar verbetering en onze voortdurende evolutie.

Evolutie

De dynamische ontwikkeling van GCS wordt gekenmerkt door een voortdurende groei in verkoop en omzet. Elke stap voorwaarts toont onze toewijding aan uitmuntendheid en innovatie en stimuleert onze ambitie om vooruit te blijven gaan.

Medewerkers en partners

Verenigd door onze toewijding aan training, veiligheid en innovatie. Samen streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Certificeringen

Al onze hygiënecertificaten garanderen onze toewijding aan de hoogste gezondheidsnormen. We zetten ons in voor een veilige en hygiënische omgeving voor iedereen.

Getuigenissen van klanten

Verantwoordelijk en ecologisch

GCS zet zich in voor het gebruik van milieuvriendelijke producten en duurzame methoden om het milieu te beschermen. Onze praktijken omvatten verantwoord afvalbeheer en het vergroten van het bewustzijn van eco-verantwoordelijkheid onder onze medewerkers en klanten.