Sterke punten en waarden

Onze fundamenten: toewijding, uitmuntendheid en voortdurende evolutie
Uitgebreide schoonmaakdiensten

Wij beschikken over alle benodigde middelen om professionaliteit en de beste kwaliteit te bieden bij het schoonmaken van alle werkruimtes.

Professionele kwalificatie tegen de beste prijs

GCS streeft ernaar een hoog kwaliteitsniveau te bieden om aan de behoeften van haar klanten te voldoen. Wij selecteren gekwalificeerde professionals voor de juiste reiniging van alle oppervlakken, met behulp van geavanceerde technieken en apparatuur.

Concurrerende prijzen

Door het grote aantal diensten dat we aanbieden op alle gebieden van de schoonmaak, kunnen we onze tarieven aanpassen aan de behoeften van elke klant.

Persoonlijke klantenservice

Onze verkoopafdeling biedt gepersonaliseerde oplossingen in heel België. Elk geval wordt in detail geanalyseerd en onze teams zijn geoptimaliseerd om op prioriteiten te reageren.

Kwaliteit & Milieu

In ons bedrijf zetten wij ons volledig in voor het respecteren van het milieu door het integreren van kwaliteitsmanagementsystemen in het kader van de ISO 9001, ISO 14001 normen en veiligheid volgens de VCA-norm >*.

Ruime ervaring en specialisatie

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we onze processen geperfectioneerd om een ​​efficiënte en specialistische reiniging te garanderen, inclusief ramen, tapijten en technologische apparaten.

Schema van uitgebreide acties

Dankzij het grote aantal professionals waaruit onze medewerkers bestaan, voldoen wij over een langere periode aan de behoeften van onze klanten. Onze coördinatie wordt aangepast aan de normen van uw bedrijf.

Verantwoord beleggen en inkoopbeleid

Wij zijn voortdurend op zoek naar milieuvriendelijke producten, technieken en methoden, zoals het reinigen van vloeren zonder chemicaliën en het reinigen van ramen met de osmosemethode. Daarnaast kiezen we leveranciers die zich inzetten voor duurzame ontwikkeling.

Getuigenissen van klanten

Verantwoord en ecologisch

GCS zet zich in voor het gebruik van milieuvriendelijke producten en duurzame methoden om het milieu te behouden. Onze praktijken omvatten verantwoord afvalbeheer en het vergroten van het bewustzijn van milieuverantwoordelijkheid bij ons personeel en klanten.