Wie zijn we ?

Leer meer over het volledige dienstenaanbod en de geschiedenis van GCS, evenals onze voortdurende inzet om onze expertise te verbreden om uitgebreide, op maat gemaakte oplossingen te bieden om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen

Groepsschoonmaak en diensten


Ons bedrijf, opgericht in 1994, werd in 2009 gereorganiseerd onder de naam Group Cleaning Services (GCS). Deze professionele herstructurering heeft ons in staat gesteld onze klanten een breed scala aan diensten aan te bieden. Met ruim 20 jaar ervaring zetten onze medewerkers zich dagelijks in voor het creëren van een optimale werkomgeving door middel van onze traditionele schoonmaak-, facility management- en technisch gebouwonderhoudsdiensten.

Om tegemoet te komen aan de eisen van onze klanten op het gebied van kwaliteit en flexibiliteit, hebben wij een landelijke dekking en bieden wij onze schoonmaakdiensten 7 dagen per week, 24 uur per dag aan. We zijn voortdurend op zoek naar innovatie om ons aan te passen aan de evolutie van de dienstenmarkt, rekening houdend met milieu-, sociale en economische kwesties.

Als verantwoordelijk bedrijf geven wij de voorkeur aan duurzame en efficiënte oplossingen om de hulpbronnen te optimaliseren en een duurzame toekomst voor onze medewerkers te garanderen. GCS positioneert zich zo als partner bij uitstek voor uw onderneming en biedt een full-service aanbod op maat, aangepast aan uw specifieke behoeften.

Getuigenissen van klanten

Een all-in
schoonmaakservice

Er wordt steeds vaker een beroep gedaan op GCS om diensten te verlenen die verder gaan dan alleen schoonmaken. Als antwoord op deze groeiende vraag werft ons bedrijf actief experts op verschillende gebieden om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen

Verantwoord en ecologisch

GCS zet zich in voor het gebruik van milieuvriendelijke producten en duurzame methoden om het milieu te behouden. Onze praktijken omvatten verantwoord afvalbeheer en het vergroten van het bewustzijn van milieuverantwoordelijkheid bij ons personeel en klanten.

"Ons streven naar perfectie maakt het verschil !"

HET GCS REINIGINGSBEDRIJF


Group Cleaning Services is een voorbeeld in de facilitaire dienstverlening en hospitality sector

Een schoonmaakbedrijf met een levensfilosofie en een gemeenschappelijk engagement.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Aarzel niet om ons te contacteren voor elk informatieverzoek. Onze teams helpen u graag verder.

Telefoon

+32 2 245 86 52

Email

info@groupservices.be