Medewerkers en partners

Opleiding, veiligheid, innovatie

Toewijding aan professionele ontwikkeling

Bij GCS geloven we stellig in het belang van permanente educatie en professionele ondersteuning voor al onze medewerkers. We streven ernaar om gedurende de hele loopbaan van iedereen ontwikkelingsmogelijkheden te bieden en de opleidingscycli te bieden die nodig zijn om uit te blinken in hun beroep. Vanaf de rekrutering investeren we in het verbeteren van de vaardigheden en kwalificaties van ons personeel, waardoor we een gekwalificeerd en efficiënt team garanderen.

Toewijding aan gezondheid en veiligheid op het werk

Bij Group Cleaning Services is het behoud van de gezondheid en veiligheid van ons personeel een topprioriteit. In samenwerking met onze veiligheidscel en onze preventieadviseur hebben we risicoanalysedocumenten opgesteld om incidenten op de werkvloer te voorkomen. Ook investeren wij in innovatieve apparatuur om de arbeidsomstandigheden van onze medewerkers te verbeteren. Met respect voor de Europese normen voor de preventie van professionele risico's hebben we een veiligheidsbeleid ontwikkeld dat op deze doelstelling is afgestemd.

Certificaten

Met het behalen van de ISO 9001 en 14001 certificeringen voor kwaliteit en milieu, alsmede de VCA certificering voor veiligheid, is Group Cleaning Services inmiddels volledig erkend en gecertificeerd in onze sector. We zijn er trots op lid te zijn van de Algemene Belgische Schoonmaakunie (ABSU) en in het bezit te zijn van de VCA, ISO 9001 en ISO 14001 certificeringen.

Getuigenissen van klanten

Verantwoord en ecologisch

GCS zet zich in voor het gebruik van milieuvriendelijke producten en duurzame methoden om het milieu te behouden. Onze praktijken omvatten verantwoord afvalbeheer en het vergroten van het bewustzijn van milieuverantwoordelijkheid bij ons personeel en klanten.