Verkoop & Marketing (M/MW/X)

We zijn op zoek naar een verkoop- en marketingmedewerker om ons dynamische team te versterken. De ideale kandidaat zal verkoop- en marketingstrategieën implementeren om onze groeidoelstellingen te bereiken. Deze functie biedt een opwindende kans om bij te dragen aan de commerciële ontwikkeling van ons bedrijf en tegelijkertijd gebruik te maken van een verscheidenheid aan vaardigheden op het gebied van verkoop, marketing en projectmanagement.

Functieomschrijving:

Verkoop & Marketing (M/MW/X)

Verantwoordelijkheden :

· Verkoop- en marketingstrategieën ontwikkelen en implementeren om onze producten/diensten te promoten en verkoopdoelstellingen te halen.

· Activiteiten beheren voor het genereren van leads, waaronder prospectie, het opvolgen van kansen en het omzetten van prospects in klanten.

· Samenwerken met verkoop- en marketingteams om geïntegreerde campagnes en verkoopbevorderende initiatieven te ontwikkelen.

· Analyseren van markttrends, concurrentie en prestatiegegevens om mogelijkheden voor groei en optimalisatie te identificeren.

· Creëer en beheer overtuigende marketingcontent, zoals verkoopmateriaal, presentaties, blogposts en campagnes op sociale media.

· Relaties opbouwen en onderhouden met klanten, zakelijke partners en externe belanghebbenden om loyaliteit en omzetgroei te bevorderen.

Kwalificaties:

· Universitair diploma in marketing, bedrijfskunde, communicatie of aanverwant gebied.

· Minimale ervaring in een functie waarin verkoop- en marketingverantwoordelijkheden worden gecombineerd.

· Uitstekende vaardigheden op het gebied van communicatie, onderhandeling en klantrelaties.

· Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om gegevens te interpreteren om weloverwogen beslissingen te nemen.

· Beheersing van digitale marketingtools en -technieken, waaronder sociale media, SEO en e-mailmarketing.

· Het vermogen om zelfstandig en in teamverband te werken in een dynamische, snel veranderende omgeving.

Aanvullende informatie:

Als je een passie hebt voor sales en marketing en op zoek bent naar een uitdagende kans om je carrière te ontwikkelen, dan horen we graag van je. Stuur je CV en motivatiebrief naar omer.ucar@groupservices.be