Lancering van de nieuwe GCS website: een nieuw tijdperk van Netheid en Innovatie

Een nieuw tijdperk, een nieuwe website

We zijn verheugd om de lancering van onze gloednieuwe GCS website aan te kondigen, een gemoderniseerd en gebruiksvriendelijk platform dat onze voortdurende toewijding aan uitmuntendheid en innovatie in de professionele schoonmaaksector weerspiegelt. De site is ontworpen met onze klanten en partners in gedachten en betekent een belangrijke stap voorwaarts in onze missie om de hoogste kwaliteit schoonmaakdiensten te leveren.

Een verbeterde gebruikerservaring

Onze belangrijkste doelstelling bij het ontwikkelen van de nieuwe website was het verbeteren van de gebruikerservaring. Navigeerbaar, intuïtief en toegankelijk, de site maakt het gemakkelijk voor onze bezoekers om de informatie te vinden die ze zoeken, of ze nu meer willen weten over onze diensten, lezen over onze groene toezeggingen of contact willen opnemen met ons team. De duidelijke structuur en verbeterde functionaliteit zorgen voor een naadloze gebruikerservaring, waardoor het gemakkelijk is om toegang te krijgen tot essentiële informatie over onze specialistische schoonmaakdiensten, van kantoor- en hotelreiniging tot gebouw- en faciliteitsonderhoud.

Betrokken bij het milieu en de gemeenschap

De nieuwe site benadrukt onze inzet voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Bezoekers kunnen nu beter begrijpen hoe GCS groene praktijken integreert in zijn dagelijkse activiteiten en lokale initiatieven ondersteunt, wat onze inzet voor een schonere, groenere toekomst weerspiegelt.

Gedetailleerde informatie en toegankelijkheid

Met gedetailleerde secties over elk van onze diensten kunnen gebruikers uitgebreide informatie krijgen over wat we bieden en hoe we aan hun specifieke schoonmaak- en onderhoudsbehoeften kunnen voldoen. Bovendien is de nieuwe site volledig toegankelijk ontworpen, zodat alle gebruikers, ook die met speciale behoeften, gemakkelijk kunnen navigeren en de informatie krijgen die ze nodig hebben.

Blijf in contact met GCS

De nieuwe website bevat moderne communicatie- en netwerkfuncties. Bestaande en potentiële klanten kunnen zich nu abonneren op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen, of ons direct vanaf de site volgen op sociale netwerken. Dit versterkt ons streven naar een open en transparante dialoog met onze klanten en partners.

Samenwerking met OpenGraphy

We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze recente samenwerking met OpenGraphy aan te kondigen, een bedrijf dat bekend staat om zijn voorbeeldige sociale verantwoordelijkheid en toewijding aan verantwoord digitaal ontwerp. Deze samenwerking maakt deel uit van ons streven naar duurzame en ethische praktijken in alle aspecten van ons bedrijf. OpenGraphy, met zijn Responsible Digital initiatief en zijn opengraphy.com website, onderscheidt zich door zijn innovatieve benadering van het ontwikkelen van digitale sites, met een focus op toegankelijkheid, eco-design en sociale verantwoordelijkheid. Dankzij dit partnerschap zetten we een volgende stap in ons streven naar milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde oplossingen, terwijl we tegelijkertijd garanderen dat onze klanten digitale diensten van de hoogste kwaliteit ontvangen.

Een woordje van ons team

“De lancering van onze nieuwe website markeert een belangrijke mijlpaal in de reis van GCS,” zegt Omer UCAR, Sales Manager van GCS. “We zijn er trots op dat we een platform kunnen presenteren dat niet alleen onze expertise en diensten laat zien, maar ook onze toewijding aan innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. In dit kader zullen we binnenkort een beveiligd extranet beschikbaar stellen aan onze klanten.”