Telefoon

+32 2 245 86 52

Ontdek MyGCS: Uw nieuwe servicemanagementplatform

We zijn verheugd om de lancering van MyGCS aan te kondigen, ons gloednieuwe online platform dat is ontworpen om onze klanten een efficiëntere en transparantere servicebeheerervaring te bieden dan ooit tevoren.

MyGCS geeft je eenvoudig toegang tot al je servicecontracten, documenten en essentiële informatie, allemaal op één veilige, gebruiksvriendelijke plek. Zeg vaarwel tegen het gedoe van papierbeheer en vervelende zoekopdrachten, MyGCS vereenvoudigt uw ervaring en bespaart u kostbare tijd.

Met MyGCS kun je :

  1. 1. Altijd en overal toegang tot uw servicecontracten.
    2. Bekijk en download eenvoudig alle documenten die bij uw contracten horen.
    3. Volg de status van je serviceverzoeken en communiceer rechtstreeks met ons team.
    4. Ontvang realtime meldingen over belangrijke updates van uw contracten.

Wij zijn ervan overtuigd dat MyGCS een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop u uw servicecontracten beheert. Om meer te weten te komen en alle functies van MyGCS te ontdekken, neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke demonstratie.

Bij GCS blijft onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid ons drijven om de grenzen te verleggen en onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. MyGCS is hier een perfect voorbeeld van en we kijken ernaar uit om u te ondersteunen in dit nieuwe tijdperk van servicemanagement.